Wil jij je bedrijf veel meer online laten zien met video?

Maar ben je er nog niet uit hoe je dat precies aan gaat pakken? Bijvoorbeeld wat voor bedrijfsfilmpjes je dan gaat maken?

Mijn vlog gaat je zeker op ideeën brengen; met de 7 video-opportunities die elk bedrijf heeft!

De kracht van video zit ‘m in het persoonlijke. Na persoonlijk contact is het HET middel om jezelf te laten zien,

Bijvoorbeeld in een vlog. Elk bedrijf kan vloggen; waarbij je je klanten of potentiële klanten helpt met jouw expertise. Een hele goede manier om persoonlijk contact te leggen en te laten zien wat je in huis hebt.

Dat is een! 

Een positionerings- of introductievideo is twee; Daarin laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Testimonials , reviews van je klanten, is drie. Wie kan beter vertellen hoe goed jij bent dan een klant? In beeld veel geloofwaardiger ook dan in tekst.

Als je iets nieuws te melden hebt, is dat ook een hele goede aanleiding om een video te maken. Of als je een event organiseert; met een film over je event kun je ook relaties bereiken die er niet bij konden zijn. En je versterkt je relatie met degene die er wel bij waren.

Als je vacatures hebt, kan het heel goed werken om filmpjes in te zetten waarin je werknemers laten zien hoe het werken in jouw bedrijf bevalt.

En mijn zevende tip: zet instructievideo’s in als je vaak vragen krijgt van je klanten over installatie of gebruik van je product.

Mijn bedrijf maakt dat soort filmpjes bijvoorbeeld voor Itho Daalderop, over hun klimaatthermostaat. En dit is hun ervaring:

Ik hoop dat ik je op ideeën heb gebracht! Wil je met video aan de slag, doe dan mee aan onze expertsessie Krachtig voor de Camera!

Inschrijven kan via onze website.

Laat hier je reactie achter! 

Kan video voor jou werken? Download nu de checklist.

Zand & Zink

Tolweg 11
4851 SJ Ulvenhout
T: 076 302 0060
M: 0654738656
E: info@zandenzink.nl

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.