800% meer conversie

6

41% meer bezoekers op je site

Bezoekers blijven 88% langer op je site

Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is voor veel bedrijven nog een onbekend gebied. Wij vinden bij Zand & Zink dat bedrijven hiermee kansen laten liggen. We doen inmiddels bijna alles digitaal, en op internet is het vooral belangrijk dat je bedrijf gevonden wordt. Alleen een website is niet meer genoeg. Je hebt ook unieke content nodig die je doelgroep aanspreekt. Door zakelijk te gaan vloggen kun je dit bereiken. Bij Zand & Zink leren wij ondernemers graag hoe ze dit moeten aanpakken en zo de conversieratio  van hun bedrijf kunnen verhogen.

niks
lees meer

Zakelijk vloggen, ken je klanten en zorg dat ze jou leren kennen

Hoe onderscheid jij je bedrijf te midden van alle concurrentie op het internet? Met zakelijk vloggen kun je het verschil maken. Stel jezelf voor of laat je producten of diensten zien online. Dan krijgen consumenten een persoonlijke binding met het bedrijf en zijn ze eerder geneigd om jouw producten/diensten af te nemen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de film- en tvwereld en weten precies waaraan jouw zakelijke vlogs moeten voldoen. Vloggen voor bedrijven is gemakkelijker dan het lijkt en wij helpen je graag op weg.

Brainstormen via Skype

Neem contact met ons op voor een Skype afspraak. Dan sparren we samen over ideeën voor zakelijk vloggen. Je kan ons ook bereiken via telefoonnummer 076 302 0060 of mobiel via 06 547 763 60.

Haans Advocaten ziet de meerwaarde van zakelijk vloggen.

Kan video voor jou werken?

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.