Video inzetten voor jouw bedrijf? Een mix van  ‘zelf doen’ en ‘professioneel’ werkt het best.

EEN VLOG MAAKT HET VERSCHIL

Video ook voor jouw bedrijf?

Mensen zeggen vaak tegen ons: jullie hebben een bedrijf in films, video en tv, maar daar heb ik het geld niet voor. Kan ik dan niks met video voor mijn bedrijf?

Liever niet te gelikt…

Maar natuurlijk kun je dat ook! De tijd is voorbij dat iedere video uiting van je bedrijf super gelikt moest zijn en helemaal af.

Weet je nog? Je hebt vast weleens zo’n film gezien.  Zo’n film waarbij de directeur 100 keer zei hoe mooi zijn bedrijf was en iedereen strak in het pak rondliep in een glanzend kantoorpand waar altijd de zon scheen…

Dat noemen wij ‘zenden’. Je bent alleen maar aan het rondbazuinen hoe geweldig je bent. Dat werkt niet meer vandaag. Want of iets geweldig is, bepalen we zelf wel. Dus is het ook veel beter, als je anderen laat zeggen hoe goed jij bent. Een tevreden klant bijvoorbeeld. Wat is erop tegen om, als je net een goede deal hebt afgesloten, die klant even te vragen waarom hij voor jullie kiest. Maak een filmpje, gewoon met je telefoon! Hoe echter, hoe beter, je ziet dat het waar is.

Wanneer een professionele film?

Natuurlijk kun je, als je regelmatig video wilt gaan inzetten, niet altijd aankomen met je zelfgemaakte filmpjes. Op je site bijvoorbeeld wil je wel dat het er goed gemaakt uitziet. Je site is toch het eerste waar mensen op kijken en fungeert als referentie. 

Als je daarvoor een professioneel bedrijf inschakelt, geldt ook hiervoor: hoe echter hoe beter. Laat zien waar je bedrijf voor staat. Bedenk wat jullie anders doen dan anderen. Laat bijvoorbeeld zien hoe jullie met elkaar omgaan in het bedrijf. Als je laat zien wei je echt bent, maak je vandaag als bedrijf het verschil. En vind je de klanten die je verdient.

Meedoen aan een training?

Wil je er meer over weten? Doe dan mee aan één van onze workshops. Tijdelijk voor maar € 197 ex BTW i.p.v. € 347! Dit aanbod geldt tot 1 juni. Laat weten dat je belangstelling hebt via http://www.zandenzink.nl/training-krachtig-voor-de-camera/.

Zie ik je gauw?

Groet van Joska

Is online video wel iets voor mij?

Download de checklist om te ontdekken of online video iets voor jou is!

Laat hier je reactie achter! 

Kan video voor jou werken? Download nu de checklist.

Zand & Zink

Tolweg 11
4851 SJ Ulvenhout
T: 076 302 0060
M: 0654738656
E: info@zandenzink.nl

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.