800% meer conversie

6

41% meer bezoekers op je site

Bezoekers blijven 88% langer op je site

Vlog laten maken

Een vlog laten maken, is dat nou nodig? Dat kun je toch ook gewoon zelf, met je telefoon?

Natuurlijk kan dat. Maar dan is het de vraag of je er zakelijk voordeel van zult hebben.  Het ziet er vaak niet uit, het geluid is slecht… Allemaal redenen voor kijkers om af te haken. Terwijl zakelijk vloggen je gegarandeerd meer online exposure oplevert. En dus nieuwe klanten.

niks
lees meer

Want bijna iedereen is tegenwoordig online. Meer dan 10 miljoen mensen alleen al in Nederland iedere dag!  Zonde om daar als bedrijf  geen gebruik van te maken. Laat je begeleiden door de professionals van Zand & Zink. Niet alleen weet je dan zeker dat je vlogs er goed uitzien. We helpen je ook bij het schrijven van je teksten, geven kleding- en make up tips. Zodat jij je alleen hoeft te concentreren op het belangrijkste: de presentatie. Dankzij onze intensieve begeleiding lukt het vaak meerdere vlogs tegelijk op te nemen, soms wel 8 achter elkaar! Dat is je tijd en je geld efficiënt besteden. Met direct resultaat: meer bezoekers op je site, een hogere conversieratio, kortom:  een groter bereik.

Een professionele, persoonlijke vlog laten maken

Een vlog laten maken bij Zand & Zink betekent: een videoboodschap die er professioneel uitziet, maar natuurlijk met jouw persoonlijke inbreng. Als ondernemer ben je immers de persoon die het beste uit kan leggen wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Wij helpen je om zelfverzekerd en authentiek voor de camera te staan, zodat jouw boodschap overkomt op de mensen die je wilt bereiken. Wil je meer weten? Of vrijblijvend met ons sparren? Maak een gratis Skype afspraak met ons. Of bel ons op  076 302 0060 of mobiel op 06 547 763 60.

Zelf je vlog opnemen? Of laten doen? Een wereld van verschil!

Kan video voor jou werken?

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.