800% meer conversie

6

41% meer bezoekers op je site

Bezoekers blijven 88% langer op je site

Online profilering

We doen tegenwoordig steeds meer zaken via het internet en daarbij is online profilering erg belangrijk. Hoe onderscheid jij je van de concurrentie? Met een bedrijfsvideo van Zand & Zink maak je het verschil. Omdat mensen visueel zijn ingesteld, is video een ideaal middel om je online profilering te versterken. Neem vandaag nog contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw online profilering kunnen verbeteren.

niks
lees meer

De voordelen van online profilering

Vindbaarheid en conversieratio’s, oftewel hoeveel bezoekers op je website ook daadwerkelijk overgaan tot aankopen, zijn twee sleutelbegrippen bij online marketing. Als je besluit je bedrijf online te profileren met bijvoorbeeld een bedrijfsvideo, zie je  het aantal unieke bezoekers direct toenemen (gemiddeld ruim 40%). Daardoor neemt ook de conversie van je website fors toe: tot 800%!

Hak de knoop door en maak een afspraak

Bij Zand & Zink vinden wij het belangrijk dat een videoboodschap zo persoonlijk mogelijk is. Daarom ben jij als ondernemer zelf cruciaal voor het verbeteren van de online profilering van je bedrijf. Maak een gratis Skype afspraak met ons om ideeën uit te wisselen en een begin te maken met online profilering. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 076 302 0060 of mobiel op 06 547 763 60.

Profileer je online met een persoonlijke introductiefilm:

Kan video voor jou werken?

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.