800% meer conversie

6

41% meer bezoekers op je site

Bezoekers blijven 88% langer op je site

Leren vloggen

Als je wilt leren vloggen is het belangrijk dat je natuurlijk en zelfverzekerd voor de camera staat. Bij Zand & Zink leer je dat van professionals uit de film- en tv-wereld met meer dan 20 jaar ervaring voor en achter de camera. Als je twijfelt, hebben we goed nieuws voor je:  het is gemakkelijker dan je denkt.
niks
lees meer

Veel bedrijven willen wel aan de slag met videomarketing, maar hebben geen idee hoe ze dit aan moeten pakken. Het resultaat is vaak een gekunsteld filmpje dat aandacht noch conversie trekt. Met een cursus van Zand & Zink is dat verleden tijd en weet jij hoe je de corebusiness van je bedrijf in duidelijke taal kunt overbrengen aan jouw doelgroep.

Leren vloggen met een cursus van Zand & Zink

Het belangrijkste als je wilt gaan vloggen is dat je zelfverzekerd en ontspannen voor de camera staat. Dat je leren we je in de vlog cursus ‘Krachtig voor de camera’. Alvast twee belangrijke tips:

1. Neem het serieus. Dat betekent dat je veel moet oefenen. Gewoon doen met je telefoon.
2. Neem jezelf niet te serieus! Kijk naar jezelf door een ogen van een ander en wees mild voor jezelf. Durf om jezelf te lachen. Dan ontspan je en kom je juist goed over.

Als je een vlog cursus bij Zand & Zink volgt, gaat dat zeker voordeel opleveren::

  • Je kunt je zakelijke netwerk vergroten
  • Je onderscheidt je als expert in je werkveld
  • Je klantenkring breidt zich uit
  • Je krijgt meer conversie

Direct online inschrijven

Schrijf je direct in via onze website voor een cursus vloggen of neem eerst contact met ons voor een gratis Skype sessie. Voor al je vragen bel ons via telefoonnummer 076 302 0060 of mobiel op 06 547 763 60.

Haal meer uit je vlogs en laat je door ons begeleiden:

Kan video voor jou werken?

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.