What’s in it for me?

Goede sprekers weten hoe ze hun publiek moeten raken. Hoe goed ben jij? Kijk mijn vlog.

Ik vind dat iedereen een goed verhaal moet kunnen houden. Toch?

Zeker als je leidinggevend bent. Dan moet je je mensen enthousiast kunnen maken, kunnen inspireren.

Maar helaas! In de praktijk kom ik niet zoveel leiders tegen die dat goed doen. De meesten denken dat ze hun publiek kunnen boeien met een verhaal over ‘strategie’, ‘structuur’, ‘…..

Zo zonde! Kijk maar naar jezelf wat er nu gebeurt: je haakt af, je gedachten gaan malen, geen zin meer om nog te luisteren!

Maak die fout niet, want het kan echt anders.

Persoonlijker, verrassender, leuker.

Wij geven workshops presenteren, hoe je een goed verhaal houdt voor een camera.  Een oefening die wij altijd doen is deze: vertel welk boek of film jouw leven heeft veranderd.

Dan moet je als deelnemer wel even nadenken….

Maar bijna altijd komt er iets uit, dat het waard is te delen met de groep. En iedereen vindt het leuk om zoiets persoonlijks te horen van een ander. Je leert elkaar betere kennen. En je steekt er nog wat van op ook.

Hoe leuk is het als je zo’n verhaal maakt van de boodschap die je wilt brengen? Bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfsstrategie. Vertel wat je eerst deed. En hoe dat voelde.  Wat maakte dat je nu het gevoel hebt dat je nieuwe wegen in moet slaan met je bedrijf? Als je het zo vertelt, gaat het veel meer leven. En doen mensen mee. Precies wat je wilt, toch?

Worstel jij met de manier waarop je jouw verhaal het beste kunt vertellen? Boek NU een gratis SKYPE afspraak via onze site. Dan kijken we samen hoe je dat het beste kunt aanpakken. Wat mij betreft tot gauw!

Laat hier je reactie achter! 

Kan video voor jou werken? Download nu de checklist.

Zand & Zink

Tolweg 11
4851 SJ Ulvenhout
T: 076 302 0060
M: 0654738656
E: info@zandenzink.nl

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.