Tekst verdwijnt, video is in. Steeds meer mensen begrijpen dat video een kans biedt je klantenkring te vergroten. Maar hoe presenteer je jezelf in beeld? Hoe kom je van je camera-angst af ? Hoe kom je krachtig over?

Angst voor de camera?
Ben jij ook zo iemand die zich meteen terugtrekt als een camera in de buurt is? Die het vreselijk vindt om zichzelf terug te zien? Maar die wel het belang ervan inziet om video te gaan inzetten voor zijn/haar bedrijf? Blijf dan lezen, want ik help je van je camera angst af.

Gewoon beginnen
Eigenlijk is mijn belangrijkste tip: ga het gewoon doen. Ga gewoon beginnen. Bijvoorbeeld met je eigen telefoon. Heb ik ook gedaan. Schrijf gewoon een paar steekwoorden op en steek van wal. Neem jezelf op. In het begin is het echt schrikken. Zeker op je telefoon zie je er niet uit, maar als je het een keer of wat gedaan hebt, dan went het wel en begin je je vrijer te voelen.

Schakel professionals in
En dan ben je toe aan de next step: een professioneel gemaakte vlog. Beter beeld, beter geluid, betere belichting. Je komt gewoon beter over. Geheimpje: als je er een visagiste bij haalt, oog het helemaal een stuk beter. Dat doen wij eigenlijk ook altijd.
Nog een voordeel als je er profssionals bij betrekt: in een studio kun je gebruik maken van autocue. Een apparaat waarmee je de tekst kunt oplezen in plaats van dat je het alemaal uit je hoofd moet leren. Heel handig als je veel te vertellen hebt.
Je ziet dat vloggen in de praktijk dus best meevalt. Zin om het uit te proberen? Maak een afspraak voor opnamen bij ons in de studio. Of doe mee aan een van onze workshops. Zoals de workshop “Krachtig voor de camera’ op dinsdag 19 september. Schrijf je nu vast in, want vol = vol.

Dit zeggen eerdere deelnemers:
Max: “Ik geef een 10. Niks meer aan workshop veranderen!”
Christa: “Een leuke + zeer nuttige dag om samen met je team te doen’.
Mascha: “Op een positieve manier heel veel geleerd.”

Is online video wel iets voor mij?

Download de checklist om te ontdekken of online video iets voor jou is!

Laat hier je reactie achter! 

Kan video voor jou werken? Download nu de checklist.

Zand & Zink

Tolweg 11
4851 SJ Ulvenhout
T: 076 302 0060
M: 0654738656
E: info@zandenzink.nl

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.